Senaste nytt

24. dec, 2020

Då har jag fått svar från Langford och Mandy har blodgrupp A, bärare av B. Så grabbar ställ er i kö.

Mandy har redan hunnit bli 10 månader, och har blivit stora damen. 

14. nov, 2020

Fredagskvällen inleds med lite gottis. Själv hade jag tänkt att äta räkor och ägg som i mitt tycke passar bra till fredagsmys. Det var fler som tyckte att räkor passade bra till fredagsmys, så det gäller att passa på innan det tar slut.

4. nov, 2020

Idag är det onsdag och jag väntar på provsvar. Har försökt att aktivera oss lite genom att kratta löv, fick ihop 5 säckar.

Mandy och Dixie var med ute och jagade löv, men tyvärr inte kameran den här gången.

Den här platsen är en favorit då vi är ute allihop. 

Idag skulle även mamma fyllt 94 år om hon hade levt. Tyvärr ett indirekt offer som covid 19 orsakat. Men hoppas du får en fin födelsedag ändå lilla mamma var du nu än är.

1. nov, 2020

Ja då är det ett tag sen igen jag har varit inne och skrivit. 

Mandy växer och utvecklas. Hon är den underbaraste som finns. Det bästa av allt är att hon har ett hem. Ett hem där hon får mat, sovplats, kel, och omvårdnad. Tyvärr är det inte så för alla katter de katter som kallas för huskatter. Det finns så många som inte har någonstans att ta vägen. Därför var Mandy och jag med i Agria katt parad, där de utsatta små stackarna får lite hjälp. Även Dixie som är en huskatt var med och bidrog.

25. okt, 2020

Ah trots pågående pandemi och dessutom en ökning så har det kommit igång diskussioner om utställningar igen. Så himla kul.

Jag har hört klubbar börjar planera för att genomföra  KM.  

Brittsällskapet planerar en Brittspecial i Norrköping. I januari. Jag hoppas nu att styrelsen godkänner den så att vi kommer igång med att fortsätta palett.

mycket är påbörjat men vi måste få ja från tex sponsorer, domare osv. 

Det ska bli så kul att få visa upp Mandy och se vad hon får för kritik. 

Dessutom är det spännande att få träffa fler som delar intresset katt och den underbara britten.