Senaste nytt

21. aug, 2022

Stort Grattis till  SE* Happy Time’s Honey Honey eller Maia som hon heter till vardags som kom 3:a i Brittsällskapets bildtävling med fina priser från Royal canin och K9.

Är så stolt som bara en uppfödare kan vara❤️

26. jun, 2022

jösses vad tiden går. I morgon är kattungarna redan 12 veckor. På torsdag är det dags för besiktning, chipp och vaccination nummer 2. Sen får jag bara ha dem kvar en vecka till. Torsdag den 7 juli är det dags att lämna guldklimpatna till sina nya mammor och pappor. Det kommer att bli så tomt men jag är övertygad om att de kommer att då det bra. 

På bilden passar ungarna på att ta sig en slurk, men det är trångt i mjölkbaren.

8. feb, 2022

Mina flickor som är tillsammans på klös och sov platsen. 

21. jan, 2022

Ni som har britter. Gå gärna med i Brittsällskapet. vi är i full fart med att planera för 2022. Brittsällskapet fokuserar både på lång och korthårs britter. 

Hemsida:www.brittsallskapet.se

 Den första aktiviteten i år är att ni lägger upp en bild på er äldsta britt. Fotot lägger ni upp i kommentarsfältet på Brittsällskapets FB sida Med information om tilltalsnamn stamnamn ålder, berätta gärna lite om katten med.

 

16. jan, 2022

Ja jösses vad åren går. Nu är det födelsedag igen. Restriktionerna håller oss i ett grepp och det sociala umgänget är begränsat, men ändå fick jag besök av dotter med familj och min syster. Vi var ute och pratade ett tag. 

Detta kort kom på födelsedagen. En mycket fin Maia. Jag blir så glad när jag får dessa kort. Hon utvecklas och har blivit en mycket vacker ung dam. Tack snälla Annica för alla fina bilder du skickar❤️