Senaste nytt

5. jan, 2022

Mandy har nu löpt och hon började vid jul, ingen bra tid. Nu är det så att denna dam jamar och skriker på nätterna så nattsömnen blir det inte mycket med.

Har kontaktat en han ägare om parning till nästa gång Mandy löper. Nu känns det som om såren börjar läka och det är dags att ta nästa steg i min uppfödning. Förhoppningsvis blir det bättre till nästa gång. 

Så om nu inte restriktionerna sätter käppar i hjulet så blir det ungar I Vår. Om det tar sig vill säga.

sen skulle det vara väldigt trevligt om utställningarna kommer gång igen. Västerås har planer på att ha en utställning den 7/8 maj så det hoppas jag mycket på. Sen om det finns ungar här då så då får jag se. Mycket beror hur gamla de är då.

Elsa ska jag HCM scanna när hon blir året sen är det ju planer på att para henne, men naturen måste ha sin gång.

Det var lite av min planering under 2022, sen skulle jag vilja utöka med en korthårs hona, men det är än så länge bara en önskan. 

 

23. dec, 2021

Nu är det jul igen. Tänk vad tiden går. Trots pandemi som håller oss i ett fast grepp så går dagarna. 

En tillbaka blick på det här året så måste jag säga att det inte är det bästa. visserligen både roliga och tråkiga saker men i år är det de jobbiga situationerna som har tagit över. 

Det värsta var när jag var tvungen att låta Emma somna in pga att hon drabbats av levershunt och eftersom hon var så liten så gick det inte att göra något.

 Det positiva är att jag har utökat min uppfödning med Lilla Elsa(som inte är så liten längre) Hon är en väldigt envis ung dam som vet vad hon vill och att bli kammad hör inte till det bästa som hon vill göra.

 2 KM hann vi med med bra resultat och fin kritik av huskatten Dixie(kan läsas på annan sIda) innan den nya varianten omikron tog ett grepp om oss. 

Nu är det jul och Nyår och jag hoppas mina kära vänner att år 2022 ändå har lite mera positiva aktiviteter och sociala kontakter att se fram emot. 

Med dessa ord önskar jag från SE*Happy Time’s en God Jul och ett Gott Nytt år. Var rädda om Er❤️

 

30. nov, 2021

Den här platsen är Elsas absoluta favorit. Där ligger hon och sover varje dag och ser ut att mås så bra.

27. sep, 2021

Idag har en stor sorg drabbat oss. Det är konstaterat att Emma lider av levershunt vilket är en sjukdom som endast går åt ett håll, då hon är så liten. Hon väger idag då vi ska till veterinären endast 900 g. Jag hoppas och ber att hon har haft det bra och njutit av den lilla, lilla tid hon får finnas. Jag kommer aldrig att glömma. Livet är inte rättvist💔

17. sep, 2021

Emma och Elsa äter kvällsmat tillsammans. Det går så bra och jag hoppas att de blir bästa vänner❤️