Nu är det dags att börja planera för nästa kull. Jag söker en cremehane helst långhår men en kh med långhårsanlag går bra med. 

Nu har alla kattungar flyttat och jag är glad att jag hittat fina föralltidhem till dem. Alice kom till Linköping, Alexander kom hit till Norrköping och det gjorde även Allington som heter Felix och Aroma som heter Fia idag. Jag önska alla mina fina kattungar från äppelkullen Stort Lycka till med era nya föräldrar och jag hoppas av hela mitt hjärta att ni kommer att få ett underbart liv där ni bor nu.  På fotot  är det - 2. ungar som saknas Agnes som ska  stanna här hos mig och en av hanarna.

Nu har alla kattungar hittat sina föralltidhem. Det känns skönt, men det är väldigt tomt och tyst. 

Jag vet i mitt hjärta att ni kommer att få det bra. Och jag önskar er alla ett stort Lycka till och hoppas att ni ger era nya hem lika mycket glädje som ni gett mig dessa veckor. Min älskade äppel kull jag kommer aldrig att glömma er.

Den här söta honan söker sitt  föralltid hem. Vid leverans är hon vaccinerad 2 gånger, chippad, besiktigad, registrerad i Sverak. Hon får även med sig en goddiebag med mat, leksak, gosefilt, 

leverans kan ske 7 juli och framåt.

SE*Happy Time’s Alexander.

SE*Happy Time’s Alice, en mjuk och social kattunge.

Hane som letar sitt hem

En hona som söker sitt föralltid hem

föralltid hen

Dessa två kattungar letar fortfarande sitt föralltid hem. En hona som är blåpadda och en hane som är creme. vid leverans är de vaccinerade två gånger, besiktigade, chippade. Registrerade i Sverak, bilder över inlägget. Leveransklara 8 juli..

vid intresse hör av er via pm

Min hög. Helt underbara ungar

4.5 veckor

Nu har ungarna hunnit bli 4.5 vecka. De har börjat äta mat, de går även på lådan. De börjar även försiktigt  leta efter sin egna hem.

Öppnar ögon

Den 12 april öppnade yngst sina ögon, men världen var nog för jobbig så hon stängde det ena igen.

Idag tyckte jag att den som är född i mitten alltså nr 3 också har öppnat ögonen , men riktigt säker är jag 8nte.❤️

Ungarna är här 2 dygn❤️

Kattunge kull nr 2

Den 4 april föddes ungar till  Vikingalundens Mandy och English dreams Paradis Oskar. Det blev 5 stycken. 2 hanar som är crem färgade och 3 honor och de är blåpadda. Mandy är en helt underbar mamma och går inte många steg från bolådan. Ungarna går fint upp i vikt och 2 av dem har fördubblat sin födelsevikt. 

Denna kull känns helt annorlunda än den förra så jag hoppas att allt går bra, men min känsla är super. ❤️

Hemma igen

Idag åkte jag och hämtade Mandy igen. Hon såg ut  att bli glad när jag kom. Det är en fröjd att åka med henne, hon är lugn och tyst, en helt underbar katt. 

Nu blir det en lång väntan innan det syns om det tagit sig.❤️

Planering för kattungar

Nu känns det som om det är dags igen att fundera på kattungar. Mandy har löpt efter sin förra kull och nästa gång hon löper ska vi åka och träffa en hane, om inte restriktionerna sätter stopp för det. 

Vem är då hanen, det får bli en liten hemlis tills det är dags. 

Mandy hemma igen

I morgon  jag åka ch hämta Mandy igen. Helt otroligt vad jag saknat henne.

Nu blir det en lång väntan för att se om det tagit sig.